Vacature - Performance Marketeer

Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.

 

Jouw rol

Als Performance marketeer ben je verantwoordelijk voor de advertising strategie van LOVÍY. Je bent dagelijks bezig met het runnen, monitoren en opschalen van campagnes op verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, Google en Pinterest. Daarnaast ben je natuurlijk vrij om te experimenteren op andere kanalen. Je beheert de budgetten van deze campagnes en stuurt op basis van onze belangrijkste KPI’s en prognoses bij waar dat nodig is. Om het maximale uit de campagnes te halen ben je ook druk bezig met het optimaliseren van onze online funnel, bijvoorbeeld met A/B testing. Door Het belangrijkste is dat je gericht bent op groei; elke maand willen we weer beter presteren dan de maand ervoor. Hierbij word je ondersteund door creatieve collega’s die jou kunnen voorzien van de beste content. 

 

Jouw toekomstige werkomgeving

Werken bij LOVÍY is speciaal. Doordat we nog zo’n jonge organisatie zijn pakken we het anders aan dan de meeste bedrijven. Werken moet leuk zijn, dat is de basis, maar we werken wel keihard met zijn allen om LOVÍY naar een volgend niveau te brengen. Iedereen krijgt bij ons ontzettend veel ruimte om nieuwe dingen te leren binnen zijn/haar vakgebied (of daarbuiten) en we verwachten ook dat iedereen dat doet. We zijn ook niet bang om af en toe experts in te huren jou ook weer verder kan helpen in jouw ontwikkeling. Er is heel veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng, daar komt ook veel verantwoordelijkheid bij kijken. We zijn een team dat gericht is op groei, zowel op persoonlijk vlak als op de groei van het bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar mensen met dezelfde mindset, die het leuk vinden om zichzelf en anderen uit te dagen om de beste versie van zichzelf te worden.

 

Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt minimaal HBO werk- of denkniveau
 • Bij voorkeur minimaal 1,5 jaar aantoonbare ervaring binnen Performance marketing
 • Je hebt ervaring met budgetten hoger dan €100.000,- op jaarbasis en weet hoe je op moet schalen
 • Je bent leergierig, denkt commercieel en resultaatgericht
 • Ervaring met CRO is een pré
 • Ervaring van internationale advertising is een pré
Wat kun je van ons verwachten? 
 • Een zelfstandige functie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • Een fulltime functie van 40 uur
 • Een salaris van €3.000,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen
 • Een werkplek op ons gezellige kantoor in Ede én de mogelijkheid om thuis te werken
 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie zeven maanden bij een groeiend en ambitieus bedrijf, met uitzicht op een vast contract
  Interesse?
  We ontvangen graag jouw motivatie en cv via personeel@loviy.nl. Doe het op jouw manier, maar we dagen je uit om ons te verrassen! Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 
  Acquisitie o.b.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.