Alles over onze 3 maanden garantie

Heb jij een mooi boeket bij ons gekocht en vind je dat je boeket niet zo mooi is als op de foto? Dan mag je ons altijd een mail sturen: info@loviy.nl Wij kijken dan graag met je mee of je boeket ook echt te veel afwijkt van de foto.

Mocht dit zo zijn zullen we extra droogbloemen toesturen, een heel nieuw boeket sturen of het geld naar je terug over maken afhankelijk van hetgeen wat je met onze collega afspreekt. 

Zoals onder elk product staat er bij ons vermeld dat wij werken met natuurlijke producten. Dit betekent dat de kleuren altijd wat af kunnen wijken van de foto en dat wij altijd afhankelijk zijn van de inkoop van onze bloemen. Ook worden alle boeketten met de hand gebonden door onze eigen stylisten. Dit betekent dat jouw boeket echt uniek is en elk boeket weer net even wat anders kan zijn.

Wat valt wel onder de garantie?

De basisbloemen en kleuren die vermeld zijn bij de productfoto van je gekochte bloemen zullen er altijd in zitten. We houden er altijd rekening mee dat het boeket zo veel mogelijk op het boeket van de foto lijkt.

Wanneer je boeket binnen 3 maanden helemaal is uitgevallen of verkleurd is, valt dit onder de 3 maanden garantie we betalen je dan netjes het aankoopbedrag van het boeket terug of sturen in overleg een mooie nieuwe naar je op.

Let wel op, er moeten altijd duidelijke foto’s mee gestuurd worden anders kunnen wij niet beoordelen of het boeket inderdaad niet meer mooi is.

Wat valt niet onder de garantie?

Mocht je mooie boeket bij aankomst een paar geknakte bloemen hebben kun je deze eruit halen en korter in het boeket steken. We hebben hier al extra rekening mee gehouden door extra bloemen in je boeket te doen. Dit valt dus ook niet onder 3 maanden garantie.

Belangrijk om je nog even als tip mee te geven dat je het boeket bij aankomst altijd even een beetje uit elkaar moet trekken. Daarmee herstel je de volume van het boeket, die door de verzending wellicht wat minder is geworden. 

Het belangrijkste voor ons is dat jij helemaal blij bent met jouw toffe droogbloemen. We zullen er dan ook altijd alles aan doen om jou blij te maken. Bij overige vragen over ons product kun je altijd contact met ons opnemen.