Heb je hulp nodig?

Geen probleem! We helpen je graag. Neem via de onderstaande knop contact op via Whatsapp of stuur ons een mailtje via info@loviy.nl.

📱 Whatsapp ons
Whatsapp

09:00 tot 20:00 uur

Neem gemakkelijk contact op via Whatsapp. Je krijgt z.sm. reactie, doorgaans binnen 24 uur.

Direct naar whatsapp
Mail

09:00 tot 17:00 uur

Neem gemakkelijk contact op via de mail Je krijgt z.sm. reactie, doorgaans binnen 24 tot 48 uur.

Direct mailen

De meeste gestelde vragen

hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Kan jij niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wat is de levertijd?

Alle bestellingen worden standaard binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. Heeft jouw bestelling spoed? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Uitzonderingen

Het kan voorkomen dat een product niet direct op voorraad, maar wel nog verkrijgbaar. De levertijd zal dan wat langer zijn. Hierover wordt wel altijd duidelijk gecommuniceerd.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder €75,- brengen we wel verzendkosten in rekening. De verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95. De verzendkosten naar België zijn €9,95.

Voor bestelling vanaf €75,- zijn de verzendkosten in Nederland gratis.

De verzendkosten voor bestelling boven €75,- zijn voor België €6,95.

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja, je hebt standaard 3 maanden garantie op jouw aankoop!

Wanneer je boeket binnen 3 maanden helemaal is uitgevallen of verkleurd is, valt dit onder de 3 maanden garantie we betalen je dan netjes het aankoopbedrag van het boeket terug of sturen in overleg een mooie nieuwe naar je op.

Let wel op, er moeten altijd duidelijke foto’s mee gestuurd worden anders kunnen wij niet beoordelen of het boeket inderdaad niet meer mooi is.

Ik heb jullie een bericht gestuurd. Hoe snel krijg ik reactie?

We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren als je ons een berichtje stuurt.

Via Whatsapp krijg je doorgaans binnen 24 uur reactie en via de mail zal dit binnen 24 tot 48 uur zijn.

Houdt er rekening mee dat onze reactie snelheid in het weekend lager is. Berichten die we in het weekend ontvangen krijgen op maandag reactie.

Ik probeer te bellen maar er wordt niet opgenomen. Wat nu?

Het kan voorkomen dat er niemand beschikbaar is om de telefoon op te nemen. We werken momenteel met een klein team en het gebeurt af en toe dat we afspraken buiten de deur hebben. Daardoor lukt het niet altijd om de telefoon aan de nemen.

Stuur ons dit dat geval een berichtje via Whatsapp of stuur ons een mail en we zorgen dat we je zo snel mogelijk helpen.

Of vul onderstaand contactformulier in

Dan nemen we aan de hand van je vraag zo snel mogelijk contact met je op. Normaal gesproken krijg je binnen 24 tot 48 uur reactie.