Meer weten over verzending ?

Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt over verzending. Kom je er niet uit? Stuur ons dan gemakkelijk een berichtje via Whatsapp of neem op een andere manier contact op.

📱 Whatsapp ons

Verzending

Lees hier alles wat je moet weten.

Verzendmethode

Voor het verzenden van onze pakketten werken wij samen met DHL. Jouw bestelling wordt klaargezet in onze warehouse en vervolgens met DHL verzonden. Op het moment dat wij het pakketje overdragen wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag geleverd. Je krijgt dan een e-mail met de bevestiging dat het pakketje is verzonden en daarbij krijg je een track & trace code waarmee je precies kunt zien wanneer het pakket wordt bezorgd.

Verzendkosten

Wij bezorgen onze pakketjes binnen Nederland en België. Wil jij een pakketje laten bezorgen buiten Nederland of België, neem dan even contact met ons op.

Bezorgkosten Nederland

Bestellingen vanaf €75,- of hoger worden gratis bezorgd (m.u.v. snelle levering). Voor bestellingen onder de €75,- zijn de bezorgkosten €5,95.

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden

Heeft jouw bestelling spoed? Speciaal daarvoor hebben we onze snelle levering. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur, dan verzenden we de bestelling dezelfde dag nog. Voor bestellingen onder €75,- zijn de kosten €9,95. Voor bestellingen boven €75,- zijn de kosten hiervoor €5,95.

*Let op: wij kunnen niet 100% garanderen dat DHL de bestelling de volgende dag direct aflevert.

Bezorgkosten België

Voor verzending naar België maken we onderscheid tussen bestelling met een aankoopbedrag onder €75,- en boven €75.- euro:

Bestellingen onder €75,-

Binnen 1 - 5 werkdagen verzonden - €9,95

Bestellingen boven €75,-

Binnen 1 - 5 werkdagen verzonden - €6,95

Levertijd

Alle bestellingen worden standaard binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. Heeft jouw bestelling spoed? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Uitzonderingen

Het kan voorkomen dat een product niet direct op voorraad, maar wel nog verkrijgbaar. De levertijd zal dan wat langer zijn. Hierover wordt wel altijd duidelijk gecommuniceerd.

Track & trace

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van onze logistieke partner en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling. 

Ik wil mijn adres wijzigen, kan dat?

Als jij jouw bestelling bij ons hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om zelf jouw adres aan te passen. Als je een adreswijziging wil doorgeven moet je daarover contact met ons opnemen. 

We kunnen het adres overigens alleen nog wijzigen als we jouw bestelling nog niet verzonden hebben!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Hieronder vind je meer informatie over andere onderwerpen. Of neem contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp.

Betalen

Lees alles over betalen

Klik hier
Retourneren

Lees hier alles over retourneren

Klik hier
Veelgestelde vragen

Lees alle veelgestelde vragen

Klik hier
Whatsapp

09:00 tot 20:00 uur

Neem gemakkelijk contact op via Whatsapp. Je krijgt z.sm. reactie, doorgaans binnen 24 uur.

Direct naar whatsapp
Mail

09:00 tot 17:00 uur

Neem gemakkelijk contact op via de mail Je krijgt z.sm. reactie, doorgaans binnen 24 tot 48 uur.

Direct mailen
Telefoon

09:00 tot 17:00 uur

Bel met ons zakelijk nummer om direct in contact te komen.

Let op: we zijn een klein team en daardoor het lukt niet altijd om de telefoon te bemannen. Geen reactie? Stuur ons dan een berichtje.

Direct bellen