Vacature - Klantenservice medewerker

Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.

Jouw rol
Onze klantenservice is heel erg belangrijk en jij wordt het aanspreekpunt voor onze klanten. Het wordt jouw doel om iedereen met wie je in contact komt zich speciaal te laten voelen, of dat nou is via de mail, de telefoon of Social Media is. Tijdens het werk zal je vooral bezig zijn met het beantwoorden van vragen en het oplossen van klachten. Als een klant belt of mailt sta jij ze met een lach te woord, help je ze met hun vraag of probleem en zorg jij er mede voor dat elke ervaring die ze met Altijd Speciaal hebben positief is. Hierbij vinden we het ontzettend belangrijk dat jij altijd handelt vanuit onze kernwaarden.
Jouw toekomstige werkomgeving
Werken bij LOVÍY is speciaal. Doordat we nog zo’n jonge organisatie zijn pakken we het anders aan dan de meeste bedrijven. Werken moet leuk zijn, dat is de basis, maar we werken wel keihard met zijn allen om LOVÍY naar een volgend niveau te brengen. Iedereen krijgt bij ons ontzettend veel ruimte om nieuwe dingen te leren binnen zijn/haar vakgebied (of daarbuiten) en we verwachten ook dat iedereen dat doet. We zijn ook niet bang om af en toe experts in te huren jou ook weer verder kan helpen in jouw ontwikkeling. Er is heel veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng, daar komt ook veel verantwoordelijkheid bij kijken. We zijn een team dat gericht is op groei, zowel op persoonlijk vlak als op de groei van het bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar mensen met dezelfde mindset, die het leuk vinden om zichzelf en anderen uit te dagen om de beste versie van zichzelf te worden. 
Over jou
 • Je bent erg klantvriendelijk en altijd bereid om tot het maximale te gaan om de klant blij te maken

 • Je ziet het als een uitdaging om van een ontevreden klant een vaste klant te maken

 • Je bent meedenkend en lost graag problemen op

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en ook de Engelse taal is jou niet onbekend

 • Je gaat gestructureerd te werk en hebt een kritische blik

 • Je bent van maandag t/m vrijdag beschikbaar

 • Ervaring met klantenservice is een pré

Wat kun je van ons verwachten?
 • Een prettige werkomgeving met gezellige collega's

 • Veel verantwoordelijkheid binnen jouw functie

 • Salaris conform CAO

 • en parttime functie van 12 tot 25 uur

Interesse?
We ontvangen graag jouw motivatie en cv via personeel@loviy.nl. Doe het op jouw manier, maar we dagen je uit om ons te verrassen! Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.