Ervaren bloembinder

Welkom bij LOVÍY. We zijn op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om nog gelukkiger te zijn met zichzelf, hun leven en hun huis. Van jonge starters tot iedereen die is gesetteld. Voor mensen die ervan houden om hun geliefden te verrassen met een cadeau en iedereen daartussenin. We willen de wereld van cadeaus geven en een gelukkig leven leiden openstellen voor een veel breder publiek en een echt inspirerende en verrassende one-stop-shop zijn. Dus waar je ook naar op zoek bent of voor wie dan ook, je zult bij ons het perfecte cadeau vinden om mee te verrassen. Of dat het nou een cadeau is voor iemand anders, voor jezelf of voor je huis! Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor het beste advies, inspiratie en ondersteuning. Of je nou op zoek bent naar de laatste trends, het perfecte cadeau of een upgrade voor je interieur. Wij geloven heilig - it's easy to be more happy.

Jouw rol

Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk, elk droogboeket wordt namelijk met liefde en passie gemaakt door onze stylisten in de binderij! De boeketten zijn hierdoor nog mooier dan op de foto uit de webshop en dat is ook precies wat ons onderscheidt. Dankzij de groei die LOVÍY momenteel doormaakt, zijn we op zoek naar een ervaren bloembinder die ons team kan komen versterken. We zoeken mensen die enige ervaring hebben als bloembinder en geen moeite hebben om kwalitatief hoogstaande boeketten te binden. Daarbij is snelheid ook van belang, want we werken in series welke zo snel mogelijk gebonden moeten worden. Denk hierbij aan 100 boeketten per dag. Tijdens het werk ben je voornamelijk bezig om verschillende boeketten en kransen uit onze collectie te binden.

Over jou

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als bloembinder
  • Je bent niet vies van hard werken
  • Je bent een opgeruimd persoon en waardeert een schone werkplek
  • Je houdt van de nodige gezelligheid (wij zelf namelijk ook)
Wat kun je van ons verwachten?
  • Een fulltime of parttime baan (aantal uren in overleg)

  • Veel verantwoordelijkheid binnen jouw functie

  • Salaris conform CAO

  • Een prettige werkomgeving met gezellige collega's

Interesse?
We ontvangen graag jouw motivatie en cv via personeel@loviy.nl. Doe het op jouw manier, maar we dagen je uit om ons te verrassen! Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.